Cookies! Dette websted bruger cookies. privatlivspolitik

Slide 1

HMN er en moderne og international virksomhed, der producerer og sælger hjælpemidler til ældre og handicappede over hele verden. Vi er blandt de førende indenfor udvikling af produkter til badeværelset med primært fokus på bade-/toiletstole og badebænke og har i dag et af de bredeste sortimenter i verden indenfor dette felt. Vores produkter er produceret med vægt på høj kvalitet, brugerkomfort og rengøringsvenlighed. Velkommen til HMN.

Læs

Couple

Nyheder

Düsseldorf 2019

Rehacare i Düsseldorf er skudt igang. Vores stand er sat op og vi står klar! Men intet er som det plejer at være. Det gamle design er skiftet ud med det danske flag, som nu er repræsenteret på gulvet samt små flagstænger.  Derudover kan vi med glæde meddele, at vi har taget nye produkter med i form af M2 200 kg Drivhjul, M2 300 kg El-Tip Bred og ikke mindst, vores nyeste medlem i Nielsen Line familien, Nielsen Line Gas-Tip. Vi håber at alle får en god messe! læs mere »

Düsseldorf 2019
Velkommen til HMN's nye hjemmeside

Velkommen til HMN's nye hjemmesideHej - og velkommen til HMN's ny hjemmeside! Vi er glade for at kunne præsentere HMN's nye hjemmeside. Du kan finde det samme som på den gamle side, men formatet og designet er nyere og smartere. Informationer om vores produkter finder du gennem de nye e-bøger, som du let kan navigere rundt i - der bladres som i et almindeligt blad, bare med musen eller piletasterne i stedet. I e-bøgerne kan du gennem... læs mere »