Cookies! Dette websted bruger cookies. privatlivspolitik

Slide 1
  • Nielsen Line Gas-Tip

HMN er en moderne og international virksomhed, der producerer og sælger hjælpemidler til ældre og handicappede over hele verden. Vi er blandt de førende indenfor udvikling af produkter til badeværelset med primært fokus på bade-/toiletstole og badebænke og har i dag et af de bredeste sortimenter i verden indenfor dette felt. Vores produkter er produceret med vægt på høj kvalitet, brugerkomfort og rengøringsvenlighed. Velkommen til HMN.

Læs

Couple

Nyheder

Varsling om Force Majeure

Situationen med florerende Coronavirus gør at vi desværre må varsle mulig force majeure i forhold til vores normale samhandel.

 

Vi arbejder fortsat, både i produktionen og administrationen for at sikre optimal levering, men på grund af Coronavirussen oplever vi problemer med leverancer fra underleverandører (f.eks. fra Italien og Kina), sygdomsramte medarbejdere samt transport problemer.

 

Vi er på ingen måde stoppet op eller har stoppet leveringer, vi leverer stadigvæk med en høj grad af leveringssikkerhed, men trods alle tiltag vil vi ikke kunne garantere normale leveringstider o.lign. hvorfor der varsles force majeure.

SÅ ER DE HER!

 

Fremtidens velfærdsteknologiske M2 Bade-/toiletstole med Joystick

 

HMN A/S har igennem de sidste år oplevet en øget efterspørgsel efter Bade-/toiletstole med joystick. 

Derfor har vi nu fornøjelsen af, at kunne lancere en ny serie af M2 Bade-/toiletstole m. joystick, der imødekommer denne efterspørgsel. 

 

Klik HER for mere info!