Cookies! Dette websted bruger cookies. privatlivspolitik

Slide 1

HMN er en moderne og international virksomhed, der producerer og sælger hjælpemidler til ældre og handicappede over hele verden. Vi er blandt de førende indenfor udvikling af produkter til badeværelset med primært fokus på bade-/toiletstole og badebænke og har i dag et af de bredeste sortimenter i verden indenfor dette felt. Vores produkter er produceret med vægt på høj kvalitet, brugerkomfort og rengøringsvenlighed. Velkommen til HMN.

Læs

Couple

Nyheder

Velkommen til HMN's nye hjemmeside

Hej - og velkommen til HMN's ny hjemmeside! Vi er glade for at kunne præsentere HMN's nye hjemmeside. Du kan finde det samme som på den gamle side, men formatet og designet er nyere og smartere. Informationer om vores produkter finder du gennem de nye e-bøger, som du let kan navigere rundt i - der bladres som i et almindeligt blad, bare med musen eller piletasterne i stedet. I e-bøgerne kan du gennem links hoppe mellem sider, så du hurtigere kan få de informationer, som du har brug for. Vores webshop har også fået en opgradering, så det er blevet lettere og mere overskueligt at handle hos os - både som privat eller kom... læs mere »

Velkommen til HMN's nye hjemmeside
Video af M2 El-Tip med joystick i brug

M2 El-Tip med joystick gør brugeren mere selvhjulpen i bad- og toiletsituationer, da bruger med lethed kan transportere sig selv til og fra badeværelse vha. joysticket.  Du kan se mere til vores M2 El-Tip og andre M2 Tip-stole her. læs mere »