Cookies! Dette websted bruger cookies. privatlivspolitik

Slide 1
  • Nielsen Line Gas-Tip

HMN er en moderne og international virksomhed, der producerer og sælger hjælpemidler til ældre og handicappede over hele verden. Vi er blandt de førende indenfor udvikling af produkter til badeværelset med primært fokus på bade-/toiletstole og badebænke og har i dag et af de bredeste sortimenter i verden indenfor dette felt. Vores produkter er produceret med vægt på høj kvalitet, brugerkomfort og rengøringsvenlighed. Velkommen til HMN.

Læs

Couple

Nyheder

Psst! Vi har et nyt produkt til dig.

Hos HMN forsøger vi konstant at imødekomme vores kunders ønske og behov for nye produkter, og vi har nyheder til dig. Sidste uge på den store RehaCare-messe i Düsseldorf præsenterede vi vores nyeste medlem af Nielsen Line-familien: Nielsen Line Gas-Tip

Stolen har samme design i top kvalitet som resten af familien med lav vægt og høj stabilitet. Nielsen Line Gas-Tip er designet med samme ramme, så du kan vælge eller ændre, hvilket ryg og hjul du ønsker. Læs mere her

Psst! Vi har et nyt produkt til dig.
Düsseldorf 2019

Düsseldorf 2019

Rehacare i Düsseldorf er skudt igang. Vores stand er sat op og vi står klar! Men intet er som det plejer at være. Det gamle design er skiftet ud med det danske flag, som nu er repræsenteret på gulvet samt små flagstænger.  Derudover kan vi med glæde meddele, at vi har taget nye produkter med i form af M2 200 kg Drivhjul, M2 300 kg El-Tip Bred og ikke mindst, vores nyeste medlem i Nielsen Line familien, Nielsen Line Gas-Tip.

Vi håber at alle får en god messe!

Velkommen til HMN's nye hjemmeside

Velkommen til HMN's nye hjemmeside

Hej - og velkommen til HMN's ny hjemmeside!

Vi er glade for at kunne præsentere HMN's nye hjemmeside.

Du kan finde det samme som på den gamle side, men formatet og designet er nyere og smartere.

Informationer om vores produkter finder du gennem de nye e-bøger, som du let kan navigere rundt i - der bladres som i et almindeligt blad, bare med musen eller piletasterne i stedet. I e-bøgerne kan du gennem links hoppe mellem sider, så du hurtigere kan få de informationer, som du har brug for.

Vores webshop har også fået en opgradering, så det er blevet lettere og mere overskueligt at handle hos os - både som privat eller kommune.

Skulle du have ris eller ros, så send os en mail på info@hmn.dk.

God fornøjelse!