Specialfremstillede Hjælpemidler

Untitled-1Mennesker er forskellige, og det er deres behov også. Der er mange tusinde ældre og handicappede, der benytter standard hjælpemidler dagligt. Men der er stadig en lille gruppe, der har så specielle behov, at de ikke får optimal udnyttelse af disse standard produkter. Det er dem, vi forsøger at hjælpe, når vi tilpasser eller fremstiller et produkt til en bruger.

Om der er tale om mindre ændringer som at hæve et armlæn 5 cm, eller om der skal udvikles et helt nyt produkt, kommer an på brugerens behov. I samarbejde med terapeuten finder vi frem til den bedste løsning i det givne tilfælde og kommer med et eller flere løsningsforslag.

Vi går derefter i gang med at tilrette eller fremstille løsningen. Dette foregår manuelt i vores produktion i Brøndby, hvor vi har specielt uddannede smede til at foretage ændringerne.

Før løsningen bliver færdiggjort bliver den afprøvet hos brugeren sammen med en af vore konsulenter og terapeuten. Her afgøres det om produktet er som det skal være, eller om der skal foretages små justeringer. Først herefter vil produktet blive færdiggjort, lakeret og leveret.

På nedenstående link kan du se, hvordan processen omkring fremstilling af et speciel lavet hjælpemiddel foregår, samt eksempler på løsninger vi har lavet i den seneste tid. Som du kan se, kan stort set alt lade sig gøre.

Er du i tvivl om hvorvidt et specialfremstillet produkt er noget for dig, så kontakt en af vore konsulenter for råd og vejledning.

 

Specialfremstillede produkter