Tilbud

Neptun Supersoft teleskopbadebænk
Kr.1.995,00 Kr.1.595,00
Ex. moms Kr.1.276,00
Drejeligt badekarsæde
Kr.5.015,00 Kr.3.375,00
Ex. moms Kr.2.700,00
Fritstående toiletforhøjer, Model Frigg
Kr.2.742,50 Kr.2.175,00
Ex. moms Kr.1.740,00
Neptun teleskopbadetaburet
Kr.1.600,00 Kr.1.225,00
Ex. moms Kr.980,00

Om HMN

HMN blev grundlagt i 1934 som møbelproducerende virksomhed. Virksomheden blev startet af Holger Marius Nielsen, der kunne se mulighederne i at bruge nye teknikker inden for metalproduktion. Vores produktion blev startet op med den dengang nye teknik med kold bukning af metalrør. Brugen af kunststoffer var stort set ikke eksisterende og vi producerede udover hjælpemidler, møbler til kantiner, stuer, soveværelser og kontorer.

De hjælpemidler vi producerede var primært senge/læseborde, bækkenstole og undersøgelses lejer og lignende til lægeklinikker og hospitaler. Velfærdsstaten med rehabilitering og en systematisering af hjælpen til ældre og handicappede var kun i sin opstart. Både samfundsmæssigt og produktmæssigt har verden udviklet sig meget siden da.
 

                        skolebrn                  Om_HMN_-_Hjre_verst                OM_HMN_-_hjre_midte


HMN fremstår i dag som en moderne og international produktionsvirksomhed med produktion primært i Danmark og dels i andre lande. Udover produktion og salg af hjælpemidler beskæftiger vi os også med underleverandørarbejde for danske kunder. Vores hovedområde er udvikling og produktion af hjælpemidler til ældre og handicappede. Vi er specialister indenfor bade/toiletmøbler og har i dag et af verdens bredeste programmer. Vore produkter er alle udviklet med fokus på brugervenlighed, kvalitet og rengøringsvenlighed.

Vi er kendt for vores innovative tilgang til markedet og har stor fokus på produktudvikling. Vores kæmpe udvalg af tilbehør til samtlige produkter gør at vi kan tilfredsstille de flestes behov omkring hjælpemidler til bad og toiletbrug. Og skulle der være situationer, hvor brugeren ikke kan hjælpes med et standardprodukt, kan vi som en af de få, lave et specielfremstillet produkt, der kan afhjælpe problemet. Intet er umuligt.

Ved siden af vores egenproduktion har vi forskellige agenturer blandt andet for et af de mest velkendte og anerkendte rollator firmaer i verden – svenske Human Care AB. En virksomhed der, ligesom vi selv, har fokus på brugervenlighed og kvalitet.

Udover salg på det danske marked har vi eksport til en lang række lande spredt over hele verden fra Australien til Norge. Danske og Skandinaviske hjælpemidler er kendt for at være blandt de bedste og mest gennemtænkte i verden og vi er stolte over at tilhøre den gruppe af producenter, der er med til at bevare dette image.

Vores mantra er at lave produkter, som er med til at forbedre rehabiliterings- og pleje situationen for brugerne, brugssituationen for hjælperne og samfundsøkonomien! På den måde hjælper vi både os selv og andre.
Og vi står inde for at vi til stadighed vil forfølge disse mål.

Venlig hilsen
Niels Flejsborg
Adm. Direktør/CEO HMN a/s