Cookies! Dette websted bruger cookies.

M2 til væghængte toiletter.
- Bade-/toiletstole der sikrer et godt match mellem toilet og stol!

Vores M2 til væghængte toiletter findes i 3 varianter med mulighed for at vælge den rygløsning der passer jeres bruger. Stolene er designet til at hullet i sæderne matcher bedst muligt med hullet i toiletbrættet nedenunder. Dette er muligt fordi stellet er tilpasset så det kan komme helt ind over toiletkummen uden problemer.

Vi havde for nyligt en sag hvor en bruger var i stand til selvstændigt at klare alt omkring toiletbesøget, men var nødt til at bruge et bækken på sin bade-/toiletstol, da brugerens stol ikke passede ind over hans væghængte toilet. Han var ikke i stand til at få tømt og rengjort bækkenet efterfølgende. Her løste en M2 til væghængte toiletter problemstillingen, og gjorde dermed brugeren helt selvhjulpen fremadrettet.

Læs mere om vores M2 til væghængte toiletter her!

NYHED!
M2 Standard med Joystick.


HMN A/S introducerer M2 Standard med Joystick, en ny tilføjelse til vores sortiment af mobilitetshjælpemidler. Stolen er designet til at imødekomme behovet for øget selvstændighed og mobilitet hos brugeren. Med et Joystick integreret direkte i M2 Standard modellen, giver stolen brugeren mulighed for at manøvrere med lethed, selv i små omgivelser. Dette fremmer brugerens uafhængighed og reducerer behovet for hjælp. 

Stolens kompakte design og smalle konstruktion gør det muligt for brugeren at navigere gennem mindre passager og passer over de fleste toiletter. Derfor kan den være et godt alternativ til en drivhjulsstol når der er begrænset plads. Dette giver brugeren en større frihed, fleksibilitet og selvstændighed i dagligdagen.

Læs mere om vores M2 Standard med Joystick her!

DET STØRSTE SÆDESORTIMENT
TIL BADE-/TOILETSTOLE!


Hos HMN finder du et bredt sortiment af 20 forskellige sæder til bade-/ toiletstole som sikrer, at hver enkelt bruger kan finde den perfekte pasform. Vores mål er at tilbyde løsninger, der imødekommer individuelle behov og derfor har vi udviklet en række sæder, der er tilpasset i størrelser og form.

For at sikre optimal komfort og støtte, tilbyder vi også specialtilpassede sæder. Disse sæder kan skræddersyes med nøjagtige dimensioner og skumtykkelser, som passer præcist til brugerens krop og præferencer. Uanset om det er en lille justering for ekstra støtte eller en fuldstændig unik sædekonstruktion, har vi ekspertisen og ressourcerne til at opfylde dine specifikke krav.
Læs mere om vores sædesortiment her!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg