Cookies! Dette websted bruger cookies.

M2 MINI.
- Bade-/toiletstole jeres brugere kan vokse med!M2 Mini Bade-/toiletstolen er designet til større børn og små voksne. Derfor er den konstrueret til at være fleksibel og funktionel. Det er med andre ord en stol med mange indstillingsmuligheder.

De mange indstillingsmuligheder kombineret med et bredt tilbehørsprogram gør, at M2 Mini bade-/toiletstole ofte kan tilpasses specifikt til den enkelte bruger på et højt niveau.

M2 Mini serien består af 4 stole, og dækker fra en helt basal bade-/toiletstol, til en stol med elektrisk hejs og tip funktion. M2 Mini er designet til at dække området mellem større børn og mindre voksne. Serien er unik på det område, da det ofte er et overset segment.

Se hvad M2 Mini kan gøre for jer!

KOM HELT I MÅL MED DET RETTE TILBEHØR!


At vælge den rigtige bade-/toiletstol til en bruger, udgør ofte kun halvdelen af et succesfuldt match mellem bruger og hjælpemiddel. Ofte er der brug for tilbehør for, at tilpasse stolen bedst til den enkelte bruger.

Vores tilbehør er udviklet så der altid er alternativer i forhold til sæder, armlæn, nakkestøtter, sidestøtter osv. Dermed er du sikker på, at den stol I vælger ender med at passe til jeres bruger.

Vores tilbehørsprogram er designet til, at kunne anvendes på tværs af vores brede udvalg af bade-/toiletstole.

Læs mere om vores tilbehør her!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg