Cookies! Dette websted bruger cookies.

HMN SØGER EN NY KONTORELEV!

 

 

HMN a/s søger en positiv, glad og energisk kontorelev, som vil få en alsidig international 2-årig allround kontoruddannelse med hovedvægten inden for administration/salg.

 

Læs mere om stillingen på jobnet!

DET STØRSTE SÆDESORTIMENT
TIL BADE-/TOILETSTOLE!


Hos HMN finder du et bredt sortiment af 20 forskellige sæder til bade-/ toiletstole som sikrer, at hver enkelt bruger kan finde den perfekte pasform. Vores mål er at tilbyde løsninger, der imødekommer individuelle behov og derfor har vi udviklet en række sæder, der er
tilpasset i størrelser og form.

For at sikre optimal komfort og støtte, tilbyder vi også specialtilpassede sæder. Disse sæder kan skræddersyes med nøjagtige dimensioner og skumtykkelser, som passer præcist til brugerens krop og præferencer. Uanset om det er en lille justering for ekstra støtte eller en fuldstændig unik sædekonstruktion, har vi ekspertisen og ressourcerne til at opfylde dine specifikke krav.

Læs mere om vores sædesortiment her!

ROLLATORER MED UNDERARMSSTØTTER.
- Når stabilitet og balance er vigtigt!


Vores Carl Oscar og Rebel med underarmsstøtter er designet til at skabe mobilitet til brugere der kræver støtte for at sikre opret gang.

Carl Oscar er med store luftfyldte hjul, og er lavet til udendørs brug. Rebel er med mindre hjul, og fungere også godt til indendørs brug.

Begge rollatorer er kendt for deres stabiliutet og gode balance, og de skiller sig ud i forhold til hvor velkørende de er.

Rollatorerne er desuden særlige i den forstand, at indstillingen af armskålene er 3 dimensionelle. Det betyder de kan tilpasses helt præcist til den enkelte brugers behov.

Læs mere om vores RA rollatorer her!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg