Cookies! Dette websted bruger cookies.

ROLLATORER MED UNDERARMSSTØTTER.
- Når stabilitet og balance er vigtigt!


Vores Carl Oscar og Rebel med underarmsstøtter er designet til at skabe mobilitet til brugere der kræver støtte for at sikre opret gang.

Carl Oscar er med store luftfyldte hjul, og er lavet til udendørs brug. Rebel er med mindre hjul og fungere også godt til indendørs brug.

Begge rollatorer er kendt for deres stabilitet og gode balance, og de skiller sig ud i forhold til hvor velkørende de er.

Rollatorerne er desuden særlige i den forstand, at indstillingen af armskålene er 3 dimensionelle. Det betyder de kan tilpasses helt præcist til den enkelte brugers behov.

Læs mere om vores RA rollatorer her!

M2 MINI.
- Bade-/toiletstole jeres brugere kan vokse med
M2 Mini Bade-/toiletstolen er designet til større børn og små voksne. Derfor er den konstrueret til at være fleksibel og funktionel. Det er med andre ord en stol med mange indstillingsmuligheder.

De mange indstillingsmuligheder kombineret med et bredt tilbehørsprogram gør, at M2 Mini bade-/toiletstole ofte kan tilpasses specifikt til den enkelte bruger på et højt niveau.

M2 Mini serien består af 4 stole, og dækker fra en helt basal bade-/toiletstol, til en stol med elektrisk hejs og tip funktion. M2 Mini er designet til at dække området mellem større børn og mindre voksne. Serien er unik på det område, da det ofte er et overset segment.

Se hvad M2 Mini kan gøre for jer!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg