Cookies! Dette websted bruger cookies.

JOYSTICKSTOLE DER GIVER SELVSTÆNDIGHED.

- gør hverdagen nemmere for brugere og personale.Vi hjalp for nylig en stor bruger, som havde brug for en bade-/toiletstol med hejs og tip. Han kunne ikke selv køre sin gamle stol, og var afhængig af, at personalet skubbede ham. Ved hjælp af vores Multi-Tip BIG med joystick øgede vi brugerens selvstændighed og forbedrede samtidigt personalets arbejdsmiljø.

Vi brugte et lårstyr, et blødere sæde og en helplade til fodstøtterne fra vores brede tilbehørsprogram til at sikre en korrekt og stabil siddestilling for brugeren.

Vores bade-/toiletstole med joystick findes i mange varianter. De er designet til at gøre hverdagen bedre for både brugere og personale. Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om vores M2 bade-/toiletstole med joystick, og hvilke muligheder de kan give jeres brugere.

Læs mere om vores joystick stole her!

VIL DU GERNE SÆLGE MARKEDETS BEDSTE HJÆLPEMIDLER TIL ÆLDRE OG HANDICAPPEDE?


Vi søger én ambitiøs og selvstændig salgskonsulent til rådgivende salg af hjælpemidler.

HMN har verdens bredeste sortiment indenfor vådrumshjælpemidler som bade-/toiletstole og badebænke. Lige fra basis produkter til de mere avancerede elektrisk styrede produkter inden for området.

Hvis du synes at det lyder spændende, og gerne vil høre nærmere om stillingen, så endelig kontakt os og send en ansøgning.

Se jobannoncen på Jobnet her!

AKUT BEHOV FOR BARIATRISKE HJÆLPEMIDLER?
Vi har tit kunder med et akut behov for et hjælpemiddel i vores bariatriske/XXL sortiment. En hurtig levering kan være afgørende for om en bruger kan blive udskrevet fra et hospital, eller få den rette hjælp i egen bolig med det samme. Derfor sørger vi altid for at have rigeligt af vores bariatriske produkter på lager.

Da hurtig og sikker levering er vigtigt oplever vi i stigende grad at vores kunder ser en stor fordel i, at have en aftale på vores brede bariatriske/XXL sortiment. Kontakt en af vores konsulenter hvis I vil høre mere om muligheden for at få en fordelagtig aftale på XXL hjælpemidler med HMN A/S.

Læs mere om vores bariatriske produkter her!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg