Cookies! Dette websted bruger cookies.

KOM HELT I MÅL MED DET RETTE TILBEHØR!At vælge den rigtige bade-/toiletstol til en bruger, udgør ofte kun halvdelen af et succesfuldt match mellem bruger og hjælpemiddel. Ofte er der brug for tilbehør for, at tilpasse stolen bedst til den enkelte bruger.

Vores tilbehør er udviklet så der altid er alternativer i forhold til sæder, armlæn, nakkestøtter, sidestøtter osv. Dermed er du sikker på, at den stol I vælger ender med at passe til jeres bruger.

Vores tilbehørsprogram er designet til, at kunne anvendes på tværs af vores brede udvalg af bade-/toiletstole.

Læs mere om vores tilbehør her!

GENFIND DEN STABILE SIDDESTILLING.
- Tilpasning og justering til alle brugere!


Vi blev kontaktet i anledning af en bruger med multipel sklerose, hvor brugeren oplevede udfordringer med korrekt og stabil positionering i sin nuværende bade-/toiletstol, og havde brug for en åben vinkel over hoften.

Dette løste vi ved at bruge en M2 Multi-Flexi-Tip, hvor den elektriske justering af ryglænet sikrede at brugerens siddestilling var stabil og komfortabel. Den forbedrede siddestilling gjorde at brugeren kunne udføre de daglige aktiviteter på badeværelset med hjælp fra plejen.

De elektriske funktioner på hejs, tip og rygfældning gav samtidigt hjælperen et merkant bedre arbejdsmiljø. Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om hvad M2 Multi-Flexi-Tip kan gøre for jeres brugere og personale.

Læs mere om vores Multi-Flexi-Tip stole her!

  • Frigg 44 cm
  • Frigg bred 52 cm
  • FRIGG 200 kg
  • Frigg 300 kg
  • Frigg 400 kg